Fitness- og styrketræning (VENTELISTE)

Information

Starter 22 September, 2020
Dag : Tirsdag og onsdag 19:00-21:00
Undervisere: Fitness- og styrketræning (VENTELISTE)
Telefon : Bo Petersen: 40401888
: Undervisningssted: Ejstrupholm, Nørre snede
E-mail :

Tilmeld med UNI Login eller profil

Fitness og styrketræningholdet er fyldt. Hvis du melder dig til holdet, kommer du på VENTELISTE. Hvis tilstrækkelig mange melder sig på ventelisten, forsøger vi at oprette endnu et hold, men vi kan ikke garantere dig en plads på holdet på nuværende tidspunkt.

Vil du være fit og have en krop i balance? Vil du forbedre dine fysiske evner og gøre det sammen med andre? Så er fitness- og styrketræning noget for dig! På holdet fitness- og styrketræning får du pulsen op, bliver stærkere og bliver samtidig bevidst om din kost og din krop. Vi har fokus på kondition, vægttræning, kost, krop og kropsbevidsthed.

Alt efter hvordan vi skal træne foregår undervisningen i Nørre Snede fitnesscenter, på Nørre Snede Skole eller i andre faciliteter.

På fitness- og styrketræningsholdet kan du:

  • Lære hvordan man træner i fitnessmaskiner,
  • prøve forskellige træningsmetoder,
  • blive fit og komme i form,
  • arbejde med styrke og få opbygget muskler,
  • lære om kost- og træningsplaner,
  • lære at træne uden at overbelaste dig og få skader,
  • lære at færdes i et træningsmiljø.

Ungdomsskolen betaler medlemskab til fitnesscenteret for deltagere på holdet. Du skal selv sørge for at medbringe tøj til træning og rene indendørssko. Du skal klæde om hjemmefra.

Da undervisningen foregår uden for ungdomsskolens egne lokaler, forventer vi, at du lever op til regler og reglement i fitnesscenteret.

Max 16 deltagere – så skynd dig at melde dig til, hvis du vil med på holdet. Er holdet fyldt kan du kontakte USK Jens for at komme på venteliste.