Y2K-netparty #43 – Forår 2021

Information

Starter 12 March, 2021
Dag : Fredag d. 12. mar. kl. 20:00 - Søndag d. 14. mar. kl. 14:00
Undervisere: Michael Rasmussen
Telefon :
: Undervisningssted: Bording, Brande, Ejstrupholm, Engesvang, Ikast, Nørre snede
E-mail : y2k@mailme.dk

Tilmeld med UNI Login eller profil

Bemærk følgende praktiske ændringer i forbindelse med tilmelding til Y2K:
– Man kan kun tilmelde sig her via www.usk.dk eller på et USK-kontor. Man kan altså ikke længere tilmelde sig via mail. (Undtagelse: Y2K-veteraner ældre end 25 år kan KUN tilmelde sig via mail: y2k@mailme.dk.)
– En tilmelding er først gældende ved forudbetaling. Man kan derfor ikke længere betale ved indgangen.
– Tilmelding her via www.usk.dk gøres ved at klikke på den røde knap til højre, logge ind med UNI-login eller profil og efterfølgende betale med et af mange forskellige betalingskort.
– Hvis man ikke har et UNI-login eller ikke kan huske det, skal man oprette en profil og tilmelde sig via den. Kan man ikke finde ud af det, kan man henvende sig til et USK-kontor eller sende en mail til: y2k@mailme.dk.
– Der er indført et loft på 180 tilmeldte. Først-til-mølle-princippet er gældende. Man risikerer altså at ikke komme med, hvis man er for sent ude.

Y2K-netparty har været afholdt to gange om året i over 20 år efterhånden – og det er bare blevet større og bedre med tiden. Der er nu 125-180 deltagere hver gang! En stor del af dem har været med adskillige gange før – men der er også altid en hel del nye deltagere på plads. Hvis du endnu ikke har prøvet at være med, så er du gået glip af noget. Men det kan der heldigvis nå at laves om på. Tilmeld dig og få en fed weekend sammen med en hel masse andre unge med interesse for det samme.

Du behøver blot at medbringe dit eget udstyr – og så er der ellers sørget for resten. Der er opstillet borde og stole, der er opsat netværk og lagt strøm ud, der bliver serveret varm mad lørdag aften, der kan købes mad, slik og drikkevarer – og der er gode muligheder for at overnatte også. I så fald anbefaler vi at huske at medbringe sovepose og liggeunderlag.

Det er i løbet af hele Y2K op til enkelte deltager, hvad tiden skal bruges på. Men udover selvfølgelig at spille i rigtig mange timer sammen med vennerne, dele ting med hinanden, se film og høre musik – så er der også arrangeret forskellige officielle konkurrencer, som man kan deltage i og muligvis vinde præmier. Der er desuden opstillet bordtennisbord til fri afbenyttelse, og man er velkommen til også at medbringe diverse spilkonsoller som supplement til sin computer.

På grund af de rigtig mange henvendelser i forbindelse med Y2K foregår evt. spørgsmål via mail på: y2k@mailme.dk – og mails vil altid blive besvaret. SMS bliver kun brugt til at sende information ud.

Folderen med information om dette Y2K kan snart hentes via et link her.

Vi ses til Y2K!! 🙂

De unge si’r:
– Er der ikke snart Y2K igen??
– Kan der ikke være Y2K mere end to gange om året??
– Kan Y2K ikke vare lidt længere??

Fakta:
– Antal unge: 125-180 (fra 7. klasse til omkring 25 år).
– Udgifter: 100 kr. som forudbetales (inkl. varm mad lørdag aften).
– Tid og sted: 12.-14. marts 2021 (i Bording Skoles hal fra fredag kl. 20:00 til søndag kl. 14:00).
– Regler: Alkohol er ikke tilladt og medfører bortvisning – mens rygning skal foregå udenfor skolens område.