Tilmelding er fortsat åben indtil holdet går i gang eller bliver aflyst. De fleste folkeskoleelever bør uden problemer kunne tilmelde sig med deres eget uni-login. Hvis det ikke virker så skriv en sms til 61676820 med navn, fødselsdag og ønsket hold(find venligst holdets “Tag” AS-0?? nederst på holdsiden og skriv den på tilmeldingen. Kræver holdet betaling kommer der en sms retur med en forklaring på, hvordan det kan løses.

Se alle de 95 ting, du kan vælge mellem ved at klikke på HOLD OG KURSER øverst på denne side. Alt står i datorækkefølge (ååmmdd) nu, så du kan nemt finde tilbud på bestemte dage, men du kan også søge på fritekst eller bynavn.

Nyeste tilbud på listen:

Nyeste hold: Sommerland, Kuk Sool Won, Børn og Hunde. Andre nye hold: Brain-booster-camp, Klatring, Golf i Ikast, taekwondo, både i Brande(bemærk at datoer for Taekwondo i Brande er rettet fra august til 2. og 9. juli) og også Taekwondo i Ikast(DET er i august), samt en række tilbud gennem Ungdomsskolen i Brande: Showdance, Badetur til Arnborg(meget eksotiske Arnborg), Sommerbowling og endelig er der dukket scooterværksteds-tilbud op i både Brande og Ikast.

OBS: Rideholdene var fyldt, men 10 af deltagerne var tilmeldt både 5.- og 6. august. De har nu kun fået en af de to dage, og dermed er der yderligere 10 pladser til at andre kan prøve at ride.

 

Oversigtskalender -over tilbud klik her! 

Tilbud uge 28 – klik her!