Ungdomsskolen og ungdomsklubben på Nørre Snede skole er en del af Ikast-Brande kommunale Ungdomsskole.

Klubben er en ungdomsskoleklub, hvor alle med gyldigt elevkort har adgang. Alle, som deltager på et hold i ungdomsskolen, kan gratis få et kort. Unge fra 9. klasse behøver ikke deltage på et hold for at komme i klubben og til festerne, men til gengæld skal de betale for et elevkort.

Klubben er nyindrettet i flotte nye lokaler i den nye overbygning.

I klubben kan du hænge ud og hygge, spille PS4, bordtennis, brætspil, poll osv. Du kan også snakke med en voksen, møde nye venner eller hænge med dem, du kender i forvejen. I klubben kan du købe slik, slush-ice, sodavand og lidt at spise. Hver aften er der normalt 2 klubmedarbejdere på job. Klubmedarbejderne sætter hver aften gang i en aktivitet, som alle kan deltage i. Se mere i klubkalenderen nedenfor. Klubben har fast åbent tirsdag, onsdag og torsdag fra 18:45-21:45, men der er ofte også et arrangement af en eller anden slag i løbet af weekenden.

Når klubben er åben, er der samtidig undervisningshold i ungdomsskolen. Se vores mange gratis tilbud til dig under “Hold og kurser

Du kan kontakte USK Nørre Snede ved at ringe eller skrive til afdelingens leder Jens H. Baltzersen (2532 8904/jb@usk.dk)

 

Klubmedarbejdere


Klubkalender