Skip to content

Aktivitetsgruppe (NS og EJ)

Som deltager i din lokale aktivitetsgruppe, er du med til at bestemme, hvad der skal ske i din klub og din ungdomsskole. Du får indflydelse på klubaktiviteter, er med til at producere indhold til ung-til-ung-mediet Ottoman, er med til at indrette klubben og meget andet.

Som medlem af aktivitetsgruppen bliver du automatisk en del af Klanen, som er hele Ikast-Brande Ungdomsskoles fælles elevråd. Her får du indflydelse på og mulighed for at udvikle Ungdomsskolen sammen med de andre medlemmer. Du skal bl.a. deltage i Klan-arrangementer med unge fra hele kommunen. Hvis du også stiller op som formand for Klanen, har du mulighed for at repræsentere alle Ungdomsskolens ca. 2000 elever i Ungeområdets bestyrelse.

Noget for dig?

- så meld dig ind!

Som medlem af aktivitetsgruppen kan du:

  • skabe endnu bedre rammer for alle i ungdomsskolen både lokalt og kommunalt,
  • opleve demokrati i praksis
  • og få høj grad af medindflydelse på mange områder.

I aktivitetsgruppen og Klanen er demokrati ikke bare noget, vi taler om, det er noget, vi gør og udlever. Som medlem af aktivitetsgruppen og Klanen får du meget stor indflydelse på, hvad vi beskæftiger os med, og hvordan vi griber arbejdet an. Undervisningen vil primært ligge torsdag fra 20:00-21:30. Aktivitetsgruppen fra Nørre Snede og Ejstrupholm mødes på skift i de to byer. Der vil derudover være nogle møder i Klanen og et klan-arrangement i starten af 2020.

Vi forventer, at du deltager aktivt på holdet og deltager i alle de fælles arrangementer.

Holdet er lukket for tilmelding