Skip to content

Golf-kørekort

Golfkørekort i ungdomsskolen

Før du kan blive rigtig golfspiller skal du gennemgå et kursus, hvor du lærer regler, teknik, scorekort og du lærer, hvordan du færdes på golfbanen. Når kurset er gennemført og du har bestået en test, har du goflkørekort og kan melde dig ind i en klub. Her står Ikast Tullamore Golfklub klar med et godt tilbud til dig.

Mange unge er begyndt at spille golf under coronaen, så der er mange forskellige, man kan spille med.
Det er en sport med masser af frisk luft og uanset hvor god du bliver, er der altid nye udfordringer at arbejde med. Som begynder får du hjælp i form af et ”handicap” der giver dig de nødvendige ekstra slag, så du kan konkurrere på lige fod med andre golfspillere.

Juniorlandsholdsspilleren fra Tulstrup, Adam Søndergaard Pedersen, bliver din vejleder og Ikast Golfclubs pro-træner, Jonas Nissen, er chefinstruktør. I kommer til at spille kaninmatcher med Adam og andre rutinerede spillere. 

Holdets start er udsat til efter nytår. Vi mangler pr. 1. novmber mindst 4 elever mere før holdet kan komme i gang.
Mødetiderne på holdet vil blive afvekslende og weekenderne kommer i brug. Undervisningen vil både foregå udendørs på driving-range og de andre træningsområder og selvfølgelig på selve banerne, og vi skal også prøve Indoor golf. Endelig vil der være noget undervisning i både de skrevne og uskrevne regler. Den endelige mødeplan strikkes sammen på holdet, når vi starter. Vi planlægger et forløb som kan bruges  som valgfag i 9. kl.

Holdet er lukket for tilmelding