Skip to content

Golf-kørekort

Golfkørekort i ungdomsskolen

Før du kan blive rigtig golfspiller skal du gennemgå et kursus, hvor du lærer grundlæggende teknik og taktik, du lærer reglerne, du lærer at føre scorekort og du lærer, hvordan du færdes på golfbanen, så både du og de andre spillere får den bedst oplevelse. Når alt er gennemført og du har bestået en test, har du goflkørekortet og kan melde dig ind i en klub.

Golfsporten har fået masser af nye unge medlemmer under coronakrisen, hvor golfen næsten ikke har været lukket ned. 
Det er en sport med masser af frisk luft og uanset hvor god du bliver, er der altid nye udfordringer at arbejde med. Som begynder får du hjælp i form af et ”handicap” der giver dig de nødvendige ekstra slag, så du kan konkurrere på lige fod med andre golfspillere.

Adam Søndergaard Pedersen er der hver gang som tovholder på golfholdet, og Ikast Golfclubs pro-træner, Jonas Nissen, bliver chefinstruktør. I kommer til at spille kaninmatcher med Adam og andre rutinerede spillere. Når I har gennemført kurset og jeres golfkort er i hus får I et kanontilbud fra Ikast Golfklub om at blive medlemmer, så I kan fortsætte som klubspillere på de lækre golfbaner i Tulstrup og Ikast.

Holdet starter i løbet af november, når Adam har mindre travlt med elitegolf. Mødetiderne på holdet vil blive afvekslende og weekenderne kommer i brug. Undervisningen vil både foregå udendørs på driving-ranges og de andre træningsområder, på banerne og vi skal også prøve indoor golf. Endelig vil der være noget regel- og etiketteundervisning i Ungdomsskolens lokaler på IUC. Den endelige plan strikkes sammen på holdet, når vi starter. Vi planlægger et forløb på mindst 40 timer, så du kan bruge det som valgfag i 9. kl.

Adam

Udfyld alle felterne herunder