Skip to content

Rockband IK42

Onsdage kl. 19.00-21.20 i øvelokalerne på Ungdomscenteret, IUC.

Kan du lide at synge eller spille et instrument? Måske kan du allerede spille på f.eks. guitar, tromme, bas eller keyboard.

Kom ud af busken og spil sammen med os andre! Du tager dit eget instrument med eller låner af ungdomsskolen. Vi spiller rock, pop, kopinumre eller egne kompositioner – afhængig af hvad I bandmedlemmer har mest lyst til. Som deltagere i ungdomsskolens bands får I lejlighed til at optræde forskellige steder i løbet af sæsonen: I klubberne, Pakhuset, andre ungdomsskoler, til USK-fester og Aalborg-festival. Ungdomsskolen har instrumenter, så du behøver ikke at eje et instrument for at være med i bandet, men du må gerne tage dit eget med, hvis du har et.

Som en del af ungdomsskolens band kan du:

  • lære at spille et instrument,
  • blive endnu bedre til at spille et instrument, du allerede kan spille på,
  • blive sanger i et band,
  • være en del af et band,
  • udfordre dig selv på scenen,
  • prøve at indspille musik,
  • og meget andet.

I ungdomsskolens band har du selv stor indflydelse på, hvilken musik, der bliver øvet og spillet. Alt foregår i dialog og tæt samarbejde mellem elever og lærer.

Et band er et forpligtende fællesskab, hvor ingen kan undværes. Vi forventer, at du så vidt muligt møder til tiden hver gang, og at du øver dig hjemme, hvis det er aftalt på holdet.

De seneste år har det været et fælles band for Ikast-Ejstrupholm og Nr. Snede, hvor Morten Pehn har taget eleverne sydfra med til Ikast. Sådan kan det også blive i år, men hvis der er tilmeldte nok til et band i både Ejstrup/NS og i Ikast, så bliver Morten lærer i Ejstrupholm og vi har Rene Kongsted i baghånden som lærer til et Ikastband.

Er du stadig i tvivl, om rockband er et hold for dig, så ring til Morten på 22973228.

Udfyld alle felterne herunder

Medarbejdere

Lektioner

Dato / Tid / Sted Note
onsdag 29. sep 19:00 - 21:20 Musik - Ikast USK
onsdag 6. okt 19:00 - 21:20 Musik - Ikast USK
onsdag 13. okt 19:00 - 21:20 Musik - Ikast USK
onsdag 27. okt 19:00 - 21:20 Musik - Ikast USK
onsdag 3. nov 19:00 - 21:20 Musik - Ikast USK
onsdag 10. nov 19:00 - 21:20 Musik - Ikast USK
Vis alle lektioner