Skip to content

Unge ord - Læsecafé IK40

Mød de kendte forfattere i din læseklub

Bliv en del af Danmarks nye, hyggelige læsefælleskab og oplev de bedste danske forfattere live. Her får du mulighed for tage del i dine yndlingsforfatteres verden, og sammen med nye læsefællesskaber i kommunen og på tværs af landet dykker du ned i fantastiske verdener, hæsblæsende eventyr og krøllede hjerner.

Sammen inviteres I til at møde Josefine Ottesen, Kenneth Bøgh Andersen, Kim Fupz Aakeson samt 12 andre forfattere på UNGE ORDs læsecaféer. Her vil forfatterne åbne op for deres egne tekster og svare på jeres spørgsmål via LIVE-stream.  

1. september modtager du din UNGE ORD-antologi - en lækker bog med tekster af de aktuelle forfattere og notesider til dine egne spørgsmål og opdagelser.

Hver anden onsdag inviteres du til UNGE ORDs LæseCafe, hvor du kan opleve en samtale med den forfatter, vi har læst. Du kan stille spørgsmål til forfatteren både før og under 'udsendelsen'.

På onsdage, hvor der ikke er forfatterinterviews, mødes vi ligeledes og dykker ned i dagens tekst - og forbereder os på mødet med forfatteren på næste onsdags cafe.

Se forfatterprogrammet nederst på dette link: https://www.unge-ord.net/cafe

Ved at tilmelde dig læseværkstedet i Ungdomsskolen får du en bog med de tekster, der gennemgås i løbet af året. På følgende link findes teksterne som lydbog og E-bog, så alle kan være med.

https://www.unge-ord.net/links

Det er også her du finder links til onlinemøderne med forfatterne.

Følg med på linket under introduktionen på onsdag d. 7. september, for at høre mere.

Deltag desuden i vores skriveklub onsdage 19:30-21:30.

Udfyld alle felterne herunder

Lektioner

Dato / Tid / Sted Note
onsdag 11. jan. 15:30 - 17:30 USK Ikast IUC
onsdag 18. jan. 15:30 - 17:30 USK Ikast IUC
onsdag 25. jan. 15:30 - 17:30 USK Ikast IUC
onsdag 1. feb. 15:30 - 17:30 USK Ikast IUC
onsdag 8. feb. 15:30 - 17:30 USK Ikast IUC
onsdag 22. feb. 15:30 - 17:30 USK Ikast IUC
Vis alle lektioner