Skip to content

Girls only/ Kun for Piger 1

Girls Only er et helt specielt tilbud – kun til piger. Hvis du tilmelder dig dette hold, vil du møde udfordringer og aktiviteter, som har til hensigt, at du bliver lidt klogere på dig selv. Sammen med dine veninder, vil du møde nye bekendtskaber og få mulighed for at gøre brug af og udvikle dine sociale kompetencer. Vi hygger og laver alle mulige forskellige pigeting helt uden at blive forstyrret af drenge. Nogle gange inviterer vi gæster, som kommer med input til undervisningen, og sammen med dig og de andre piger på holdet er med til at sikre nogle gode aftener i ungdomsskolen. Vi tager også på tur ud af huset fx i biffen, til bowling og på “sminke-tur” til Matas og til mere “grænseoverskridende” aktiviteter.

På Girls Only arbejder vi bl.a. med:

selvtillid og selvværd,
skønhed og krop,
sex, sexualitet og prævention,
kommunikation og sprog,
dos and don’ts på sociale medier,
veninder,
dilemmaer,
og rigtig meget andet.
Som elev på Girls Only er du selv med til at bestemme, hvad vi skal fordybe os i gennem sæsonen. Det første vi gør, når vi har lært hinanden at kende, er at lave en fælles plan.

På Girls Only er det vigtigste, at du møder op og er sammen med os andre. Vi håber, at du vil deltage aktivt i vores fælles snakke og aktiviteter, men til at starte med er det OK bare at være med på en kigger.

Udfyld alle felterne herunder

Medarbejdere

Lektioner

Dato / Tid / Sted Note
mandag 27. sep 19:00 - 21:20 Artium - USK-Brande
mandag 4. okt 19:00 - 21:20 Artium - USK-Brande
mandag 11. okt 19:00 - 21:20 Artium - USK-Brande
mandag 25. okt 19:00 - 21:20 Artium - USK-Brande
mandag 1. nov 19:00 - 21:20 Artium - USK-Brande
mandag 8. nov 19:00 - 21:20 Artium - USK-Brande
Vis alle lektioner