99 60 48 80 // ikast.brande@usk.dk

New York

Studieture

Tid og sted
14 undervisningsgange om mandagen og PĂ„sken 2024
Aldersgrænse
Fra 8 klasse til 19 år
Pris
9948 kr.
Holdet er fyldt.


Beskrivelse

Studietur New York og Washington DC

Oplev en uforglemmelig studietur til New York og Washington D.C. med Ikast-Brande Ungdomsskole i påsken 2024! Tag med os på en spændende rejse gennem to af USA's mest ikoniske byer, hvor historie, kultur og innovation smelter sammen. I New York vil vi udforske den pulserende energi i Times Square, beundre skylinen og gå på opdagelse i Central Park. Vi besøger verdensberømte vartegn som Frihedsgudinden, Empire State Building og Ground Zero.

I Washington D.C. får vi et unikt indblik i USA's politiske hjerte. Vi besøger Det Hvide Hus og ser de ikoniske monumenter som Lincoln Memorial og Washington Monument.

Denne studietur giver dig ikke blot mulighed for at udvide din horisont, men også for at skabe minder og venskaber for livet. Vores erfarne rejseledere sørger for, at du får en sikker, lærerig og underholdende oplevelse, hvor du kan fordybe dig i historie, kultur og samfundsliv.

Inden turen vil deltagerne mødes 15 mandag aftener, hvor der vil være undervisning, der gør deltagerne klar til turen.

Program:

New York 2024 Ugeskema.pdf

Undervisning:

Der laves 14 gange med undervisning. Undervisning er på IUC i Ikast, mandag aften fra 19.00 til 21.20

Elever på efterskoler kan deltage i undervisning/turen efter aftale med lærerne.

Særlige hensyn

Kontakt Ungdomsskolen på 99604880 eller USA@iks.dk

Forældremødemøde

Der afholdes forældremøde mandag d. 9. oktober kl 19.00 på IUC. Forældremødet er åbent for alle interesserede. Herefter melder man sig endelig til og betaler depositum. 

Bemærk: På dette hold laver vi nogle forskellige tiltag som har til hensigt at bringe egenbetalingen så langt ned som muligt. Sidste år tjente de unge ca halvdelen af rejsen sådan.   

Afbud 

Melder du afbud til turen, skal du regne med, at det forfaldende beløb er tabt

 


Andre hold i samme kategori