Skip to content

E-sport og Gaming

E-sport er en meget hastigt voksende sportsgren, der bliver mere og mere populær i hele verden. Og nu kan du også vælge at gå til E-sport i ungdomsskolen.

E-sport handler bl.a. om øvelse, taktik, kommunikation, præcision, koncentration, udholdenhed, mentaltræning, fysisk træning, den rette kost og hvile osv. – alt sammen for at du og dit hold kan præstere optimalt, når det gælder.

Mange kan godt lide at spille bl.a. Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), League of Legends (LoL) og Fortnite. Disse spil tager vi derfor udgangspunkt i på dette hold. Men der er også mulighed for at spille alle mulige andre spil som eks. Heartstone.

Vi vil beskæftige os med gaming fra mange forskellige vinkler. Og der er stor medbestemmelse på holdet, da indholdet planlægges sammen med eleverne i løbet af de første aftener. Der er både nye elever og fortsættere på holdet, hvilket altid har givet en god blanding – og typisk alle niveauer fra lidt til meget øvet. Du er velkommen til at medbringe sin egen computer, hvis du hellere vil det – og selvfølgelig især hvis der er noget, som lige skal laves på den. Foruden netværksspil kan du også få noget at vide om eksempelvis hardware og software.

På ‘E-sport og Gaming’ kan du:

- Lære nye spil at kende.
- Få indsigt i hardware og software.
- Lære om taktik, samarbejde og kommunikation.
- Lære at forberede dig forud for konkurrencer.
- Få nye venner, som brænder for det samme som dig.

I Bording har vi vores helt eget skræddersyede lokale med over 20 fuldt udstyrede gamer-computere – hvor hele 15 af dem er helt nye, så de kan klare selv de mest krævende spil i den allerbedste kvalitet.

Der er mulighed for at lave diverse turneringer på tværs af forskellige afdelinger i ungdomsskolen. Disse kampe kan som udgangspunkt blive spillet både mandag, tirsdag, onsdag og torsdag aften. Og du kan selvfølgelig sagtens vælge mere end én aften! :-)

Holdet er lukket for tilmelding