Skip to content

Coop Crew 10.kl.

Ungdomsskolen uddanner Købmænd

I samarbejde med Coop - i praksis med Fakta/Coop365- butikker i Ikast og Brande - gennemføres dette kursus, som gør dig toptunet til et job som ansat i et supermarked.
Du får på kurset en gennemgang og træning af alle arbejdsfunktioner i et supermarked, lige fra kassen og vareopfyldning/trimning af butikken til grøntsagsafdelingen, lageret og rengøringsfunktionerne. 

Der er rigtig meget, man skal kunne for at være en værdifuld medarbejder i en butik, men her får du stille og rolig sat dig ind i alle områderne. 
Underviserne er butiksheferne fra de to Fakta/365 i Ikast og Brande. 

Undervisningen foregår i skoletiden, så kurset kører i samarbejde med din skole. 

Lærer Igor Fildzanovic fra IUC er med hver gang og kører minibussen, hvis undervisningen kræver at vi flytter jer mellem Ikast og Brande.

Når kurset er færdigt, får du et bevis på det, du har lært. Med det bevis i hånden, har Coop garanteret at du altid mindst er sikret en jobsamtale, når de søger medarbejdere. Sidste år skaffede de to butikschefer faktisk job til samtlige kursusdeltagere, som de kunne starte på straks efter kurset.

Vi går i gang meget snart, så vi kan være færdige med dette hold inden efterårsferien. Det består af 6 moduler, der primært foregår i butikken. Et modul varer 4 timer og vi planlægger det, så I slutter samtidig med normal skoledags afslutning, så du kan være i skole om morgenen og du kan nå skolebussen efter modulet.. 
Er du intereresseret i at vide mere, så snak med Igor. Hvis du melder dig til, vil Igor kontakte dig med mere info.

Der kører også et hold i marts, hvor 9. klasserne er den største målgruppe

Holdet er lukket for tilmelding