99 60 48 80 // ikast.brande@usk.dk

Knallertkøreskole Ikast KK79

Knallert- og traktorkøreskole

Ikast
Maj 2024
Tid og sted
Ikast maj '24
Aldersgrænse
Du skal være født inden 1. november 2009
Pris
700 kr.
Antal ledige pladser
Der er 3 pladser tilbage.

Beskrivelse

Holdet starter tidligst 1. maj 2024

Kurset består af ca. 14 lektioners knallertkørsel og 16 lektioners teori samt 8 timers førstehjælpskursus. 
Du skal være 14 år og 6 måneder inden du starter på kurset og du skal selv have en hjelm med til køretimerne.

Sted: Ikast Ungdomscenter, IUC. Kongevejen 61 Ikast.

Vigtigt ved knallertkørekort og førstehjælp: Man skal møde op hver gang! Et enkelt fravær fra knallertteori kan måske reddes ved selvstudie, men er det mere end det, kan man ikke gå til prøve og få sit kørekort. Det er altså vigtigt, at du melder afbud til alt andet og passer din undervisning!!!

Det koster 700 kr at tage knallertkørekort. Beløbet dækker knallertundervisning i teori og praksis, teoriprøve og køreprøve, førstehjælpskursus, foto til kørekort, evt. skader på scooteren under manøvrekørsel på lukket område og udstedelse af kørekortet. 

Der normalt 12 elever på et hold. Alle på holdet deltager i teori og førstehjælp sammen, men til køretimerne er man delt i to køre-hold a 6 personer. Opdelingen i de to kørselshold sker normalt på den første mødeaften og der tages hensyn til, at dem der har fælles forældrekørsel, kommer på samme hold.

Når vi har aftaler med lærerne kommer der præcise tider for undervisningen her på siden. Er du tilmeldt, får du så en sms om, at du kan gå ind og se mødetiderne. 


Andre hold i samme kategori