99 60 48 80 // ikast.brande@usk.dk

Dykkerkursus - BR 58

Sport, dans og bevægelse

Medarbejder
Klaus Tommy Rude
Jørgen Roland Bygebjerg
Brande og Herning
Teori onsdage - bassin søndage
Aldersgrænse
For alle unge.
Antal ledige pladser
Der er 9 pladser tilbage.

Beskrivelse

Dykning er en fantastisk sport, som kan give dig en masse gode oplevelser - både her i Danmark, men også når du rejser ud i verden. Dykning er en sport, som næsten alle kan deltage i - en sport for alle der har et godt helbred og kan lide vand.

PADI Open Water Diver:
Kurset 'Open Water Diver' er et grundlæggende dykkerkursus, der gør dig i stand til at dykke på egen hånd uden instruktør (dog aldrig alene) til en dybde af maksimalt 18 meter. Dykkerkurset er en spændende kombination af teori og praksis, hvor du lærer en hel masse sikkerhed forbundet med dykning, de grundlæggende teknikker, håndtering af dykkerudstyr og meget andet. Dykkerkurset er opbygget på en måde, så alle kan lære at dykke, da man langsomt, gennem mange øvelser, vænnes til undervandsverdenen.

Efter det sidste havdyk, og bestået dykkerkurset, får du udstedt et midlertidigt certifikat, så du kan dykke med det samme.

Kurset foregår dels i Herning Svømmehal og dels i åbent vand ved Marselisborg, Lillebælt eller Lemvig.

Ungdomsskolen tilbyder et koncentreret kursus med start i maj 2024 for en gruppe på 10 unge. Vi forventer, at du: Er fyldt 13 år (juni 2024), kan træde vande i 10 minutter og svømme 200 meter (ikke på tid).

Medarbejder


 
Klaus Tommy Rude


 
Jørgen Roland Bygebjerg


Andre hold i samme kategori