Skip to content

Kun for piger

‘Kun for piger’ er et helt specielt tilbud – kun til piger. Hvis du tilmelder dig dette hold, vil du møde udfordringer og aktiviteter, som har til hensigt, at du bliver lidt klogere på dig selv. Sammen med dine veninder, vil du møde nye bekendtskaber og få mulighed for at gøre brug af og udvikle dine sociale kompetencer. Vi hygger og laver alle mulige forskellige pigeting helt uden at blive forstyrret af drenge. Nogle gange inviterer vi gæster, som kommer med input til undervisningen, og sammen med dig og de andre piger på holdet er med til at sikre nogle gode aftener i ungdomsskolen. Vi tager også på tur ud af huset – f.eks. i biffen, til bowling og på “sminke-tur” til Matas.

På ‘Kun for piger’ arbejder vi bl.a. med:

- selvtillid og selvværd,
- skønhed og krop,
- kommunikation og sprog,
- dos and don’ts på sociale medier,
- veninder,
- dilemmaer,
- og rigtig meget andet.

Som elev på ‘Kun for piger’ er du selv med til at bestemme, hvad vi skal fordybe os i gennem sæsonen. Det første vi gør, når vi har lært hinanden at kende, er at lave en fælles plan.

På ‘Kun for piger’ er det vigtigste, at du møder op og er sammen med os andre. Vi håber, at du vil deltage aktivt i vores fælles snakke og aktiviteter, men til at starte med er det OK bare at være med på en kigger.

Udfyld alle felterne herunder

Lektioner

Dato / Tid / Sted Note
torsdag 30. sep 19:00 - 21:20 USK Bording
torsdag 7. okt 19:00 - 21:20 USK Bording
torsdag 14. okt 19:00 - 21:20 USK Bording
torsdag 28. okt 19:00 - 21:20 USK Bording
torsdag 4. nov 19:00 - 21:20 USK Bording
torsdag 11. nov 19:00 - 21:20 USK Bording
Vis alle lektioner