Skip to content

Foto og video

Du tager sikkert masser af digitale billeder med din telefon eller et digitalkamera, men har ikke rigtigt arbejdet med færdigbehandling af dine billeder. Her får du chancen for at fotografere og færdiggøre billeder til alt fra sociale medier over familiealbummet til udprintning. Holdet tager sammen med de andre fotohold i USK på en fælles fotosafari. Turen har tidligere gået til Aarhus, Ribe og Vesterhavet. Du er med til at bestemme, hvor vi skal hen i år. Vi deltager også i alle de fotokonkurrencer, vi kan opstøve. De unge, som er interesserede vil også få mulighed for at arbejde med video, både optagelser og redigering af færdige film.

På holdet kan du lære:

  • om indendørs- og udendørsoptagelser,
  • om perspektiv, bevægelser, lyssætning, effekter og billedredigering,
  • om kameraindstillinger og linser,
  • om design af posters og magasincovers
  • om redigering af video og lydsætning

Hele forløbet planlægges i fællesskab. Du behøver ikke at vide noget om billeder og foto for at tilmelde dig holdet, men du skal være indstillet på at lære nyt og måske også at udfordre dig selv i forhold til at stå på begge sider af kameraet. Undervisningen ligger primært i aftentimerne, men en gang i mellem kan vi flytte undervisningen til weekenden for at kunne optage i dagslys.

USK har professionelle kameraer samt alt andet nødvendigt udstyr og stiller billed- og videoredigeringsprogram til rådighed. Medbring evt. selv mobil og skole-PC

Udfyld alle felterne herunder

Medarbejdere