99 60 48 80 // ikast.brande@usk.dk

Knallertkøreskolen - Brande - KK 406

Knallert- og traktorkøreskole

Aldersgrænse
For alle unge.
Pris
510 kr.
Holdet er fyldt.

Ledige pladser på venteliste
1

Beskrivelse

Holdet forventes at starte i juni måned, hvis der er tilmeldt 12 på holdet, som opfylder alderskravet på 14½ år. I forbindelse med kurset skal gennemføres et førstehjælpskursus 20.+21.juni kl. 17.20-21.20.

Vigtigt ved knallertkørekort og førstehjælp: Man skal møde op hver gang! Et enkelt fravær fra knallertteori kan måske reddes ved selvstudie, men er det mere end det, kan man ikke gå til prøve og få sit kørekort. Det er altså vigtigt, at du melder afbud til alt andet og passer din undervisning!!!

Betaling: Knallertkørekort koster 510 kr. Pengene betales med dankort eller mobilepay samtidig med tilmelding her på www.usk.dk.
Har du spørgsmål til tilmelding eller betaling, kan du spørge kontoret, 99604892 eller evt. sms til Eli Nicolaisen på mobil 24458138

Du kan begynde at tage kørekort til knallert/scooter, når du er fyldt 14 år og 6 måneder, så du kan være klar, når du fylder 15 år og er gammel nok til at køre på scooter.

Kurset omfatter teori og køretimer med tilhørende test og starter med et 8-timers kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Du bliver automatisk indplaceret på et førstehjælpshold, når du har meldt dig til knallertkørekort og betalt de pt. 510 kr, som det koster at tage det kørekort.

Siden Corona-udbrudet skal du helst medbringe din egen hjælm.

Der normalt 12 elever på et hold. Alle på holdet deltager i teori sammen, men til køretimerne er man delt i to køre-hold a 6 personer. Opdelingen i de to køreselshold sker normalt på den første mødeaften.


Andre hold i samme kategori