Skip to content

Coop Crew 9.kl.

Ungdomsskolen uddanner Købmænd

I samarbejde med Coop - i praksis med Faktas butikker i Ikast og Brande - gennemføres dette kursus, som gør dig toptunet til et job som ansat i et supermarked.
Du får på kurset en gennemgang og træning af alle arbejdsfunktioner i et supermarked, ligefra kassen til vareopfyldning og trimning af butikken til grøntsagsafdelingen og rengøringsfunktionerne. 

Der er rigtig meget, man skal kunne for at være en værdifuld medarbejder i en butik, men her får du stille og roligt styr på alle områderne. 
Underviserne er butiksheferne fra de to Fakta'er i Ikast og Brande. 

Undervisningen foregår i skoletiden, så kurset sker i samarbejde med din skole. 

Lærer Igor Fildzanovic fra IUC er Ungdomsskolens lærer på holdet og Igor er med i Fakta hver gang og kører minibussen, hvis undervisningen kræver, at vi flytter jer mellem Ikast og Brande.

Når kurset er færdigt, får du et bevis på det, du har lært. Med det bevis i hånden, har Coop garanteret at du altid mindst er sikret en jobsamtale, når de søger medarbejdere. Sidste år skaffede de to butikschefer faktisk job til samtlige kursusdeltagere, så de kunne starte på job og tjene løn straks efter kurset.

Program: Mandag d. 7. marts 22: Introaften

Undervisning: Onsdagene d. 9/3, 16/3, 23/3 og torsdage 17/3, 24/3 og 31/3. Et modul varer 4 timer og slutter samtidig med normal skoledags afslutning, så du kan være i skole om morgenen og køre hjem med skolebussen om eftermiddagen. 
Er du intereresseret i at vide mere, så snak med Igor.

Der kører også et hold i marts, hvor 9. klasserne dog også kan være med.

Udfyld alle felterne herunder