Skip to content

Isaberg - skitur på et døgn

Praktiske oplysninger vedr. Skituren:

Der er sne og lifterne kører (søg på Isaberg webcam på google).

Restriktionerne i Sverige er til at overkomme.

Så vi skal på skitur, hvis der ikke sker ændringer i de kommende dage!

Afgang fra pladsen ved Sjællandsgade, Ikast, fredag d. 14. januar 2022 kl. 24.00. Opsamling sker derefter kun ved Peder Larsensevej/Dørslundvej uden for Brande kl. ca. 00.23.
Vi kører over Helsingør/Hälsingborg og lander på Isaberg inden de åbner kl. 09.00. Vi står på ski til ca. 16.30 og kører hjemad ca. kl. 17.00. Vi forventer at være hjemme natten til søndag ca. kl. 01.00.
Coronatest: Man skal have en højst 48 timer gammel test, når vi rammer Sverige natten til lørdag. Det kan være pcr eller kviktest (men ikke selvtest, for den skal indberettes til coronapas). 
Skiudstyr: Har du selv ski/snowboard, støvler og hjelm, tager du det med og undgår udlejningskøen, som kan være lidt af en prøvelse.
Tøj: Skitøj dvs. noget med isolering inderst og vindskærm yderst plus skisokker, handsker og evt. skibriller og/eller rygskjold. Snowboardere skal medbringe håndledsbeskyttere.
Mad: Medbring gerne selv noget mad. Cafeteriet på Isaberg sælger mad til rimelige cafeteriapriser. Husk at Sverige bruger svenske kroner(!). Hvis dit hævekort ikke dur i Sverige, er det en fordel at veksle penge hjemmefra. Mobilepay bruges vist ikke i Sverige. Cafeteriet har tidligere taget imod danske kroner, men til kurs 100, så det er fordyrer maden.
På hjemturen holder vi ved McDonalds i Helsingør. De tager rigtig gerne mod danske kroner...
Transport: Engesvang Turistfart.
Leder på turen: Jørgen Donslund, tlf. 61676820.

 

Folder: Isaberg2022.pdf

Holdet er lukket for tilmelding