Skip to content

Sammen i Vildmarken - Efterår 2022

Er du frisk på, at prøve kræfter med en weekend i "Vildmarken" sammen med en ven/veninde. I får ganske få hjælpemidler med. Der er plads til max. 6 hold, så find en makker og meld jer til.
I bliver sendt af sted i par, og derfor er I ret beset ikke mutters "alene" i vildmarken. I skal klare jer selv og filme jer selv. Så I er stadig alene. Bare alene sammen.
- Opskriften er den næsten den samme, som når du ser det i fjernsynet: Hvordan klarer vi os ude i vildmarken uden vores moderne fornødenheder? Bare hen over en weekend og ikke en lang periode.
Begge deltagere køres ud til "habitatet" - det sted, hvor parret skal bygge lejr, fiske, samle bær og frugter og overleve hele weekenden. Det er stadig en barsk overlevelseskonkurrence, men nu handler det ikke så meget om kampen mod sig selv som kampen i relationen og mod de andre hold.
- Det bliver en udfordring på mange måder. For eksempel er det sværere at fange fisk til to personer end til én. Og deltagerne har ikke kun deres egne behov at tilgodese, men også deres makkers. I vil virkelig mærke, hvad det vil sige at have en god ven eller en god veninde.
Makkerparrene består af deltagere af begge køn, et vennepar eller et venindepar.

Første weenend er bliver i november.

Vi mødes to søndage inden weekenden for at forberede os og teste udstyr m.m. Alle hold udstyres med en walkieTalkie med kontakt til basen, en pressenning, tændstål, feltspde, overlevelsespakninger fra militæret, så inegn dør af sult, selv om de ikke finder anden føde. Desuden får holdene et actionkamera og skal dokumentere deres oplevelser. Hele weekenden afvikles som en konkurrence mellem de deltagende hold. Der vil være flere præmier for forskellige discipliner. Tør du være med?

Udfyld alle felterne herunder

Medarbejdere