99 60 48 80 // ikast.brande@usk.dk

Knallertkøreskolen - Brande - KK404

Knallert- og traktorkøreskole

Medarbejder
Lars Grarup Duedahl
Majken Vestergaard
Artium Brande
april-maj 2024
Tid og sted
april-maj 2024
Aldersgrænse
Du skal være født senest 10. oktober 2009
Pris
700 kr.
Holdet er fyldt.

Ledige pladser på venteliste
3

Beskrivelse

Holdet starter med førstehjælpskursus søndag d. 21. april 2024. Herefter starter teori og kørsel. Det hele tager ca en måned.

Når vore instruktør, Lars Duedahl, har planlagt tiderne for teori og kørsel kommer de lige her.

Vigtigt ved knallertkørekort og førstehjælp: Man skal møde op hver gang! Et enkelt fravær fra knallertteori kan måske reddes ved selvstudie, men er det mere end det, kan man ikke gå til prøve og få sit kørekort. Det er altså vigtigt, at du melder afbud til alt andet og passer din undervisning!!!

Betaling: Knallertkørekort koster 700 kr. incl. førstehjælp og foto til kørekort. Pengene betales med dankort eller mobilepay samtidig med tilmelding her på www.usk.dk.
Har du spørgsmål til tilmelding eller betaling, kan du spørge kontoret, 99604890.

Du kan begynde at tage kørekort til knallert/scooter, når du er fyldt 14 år og 6 måneder, så du kan være klar, når du fylder 15 år og er gammel nok til at køre på scooter.

Kurset omfatter ca 22 timers teori og køretimer med tilhørende test og starter med et 8-timers kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Du bliver automatisk indplaceret på et førstehjælpshold, når du har meldt dig til knallertkørekort og betalt de pt. 700 kr, som det koster at tage kørekort.

Siden Corona-udbrudet skal du helst medbringe din egen hjælm.

Der normalt 12 elever på et hold. Alle på holdet deltager i teori sammen, men til køretimerne er man delt i to køre-hold a 6 personer. Opdelingen i de to køreselshold sker normalt på den første mødeaften.

Når vi har lavet en aftale med en underviser, kommer holdets mødeplan på denne side og du får en sms, så du kan plotte tiderne ind i din kalender.

Medarbejder


 
Lars Grarup Duedahl


 
Majken Vestergaard

Tid og sted

søndag 21. apr. kl. 9:00-17:00
Artium - USK-Brande

Andre hold i samme kategori