Skip to content

Jesperhustræf

Sidste nyt: Jesperhusturen er desværre aflyst pga. coronasituationen. Vi må erkende at det først for fremmest er et socialt arrangement, og den slags, skal vi jo holde igen med. Alle tilmeldte får deres penge tilbage. 

 

Jesperhustræf 21.-23. januar 2022

Du har måske hørt om Jesperhusturen? Det er en tur for alle der går i 7. klasse i hele kommunen sammen med unge fra 1-2 andre kommuner. Vi regner med at komme med over 200 unge fra Ikast-Brande Kommune. Sidste år blev turen aflyst pga. corona, men spørg bare dem der går i 9. kl. eller er ældre, om de kan huske turen til Jesperhus. De fleste af dem har nemlig været med og har haft en superweekend sammen med deres venner.

Tag med på en weekend med masser af aktivitet, hygge, skæg & ballade! Vi skal bo i lækre 6-mandshytter. I kan ønske, hvem I gerne vil bo sammen med, og vi sørger selvfølgelig for, at alle bor sammen med nogen de kender.

I skal bo og også lave mad sammen: Morgenmad og frokost. Herudover vil der være en hel fantastisk mulighed for samvær, ikke bare med dine klassekammerater, men med over 500 andre, friske unge!  Og der er masser af muligheder for aktivitet, vi har hele centret til rådighed for Jer!

Se mere information i folderen  Jesperhus22 (1).pdf

Udfyld alle felterne herunder