Skip to content

En rigtig drengerøvs dag

Ja du læste rigtigt: Allingåbro Motor Festival er tilbage, og hold da helt mavle, hvor har vi savnet vort kære publikum. Vi tror også, at I efter to års nedlukning på grund af Corona pandemien, har savnet os og trænger til at indsnuse den dejlige duft af metanol og brændt gummi. Så oplev den forrygende festival i maj i Allingåbro, hvor alt, der kan tænde en gnist, lave en heftig burner eller drifte, så dækkene hviner med sød musik, samler begejstrede motorsports fans af alle køn og aldre til 17.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved lørdag den 21. maj 2022, for da er Danmarks ældste, skøreste, vildeste og mest omfattende motorfestival tilbage.

Så oplev den forrygende festival i maj i Allingåbro, hvor alt, der kan tænde en gnist, lave en heftig burner eller drifte, så dækkene hviner med sød musik, samler begejstrede motorsports fans af alle køn og aldre til forrygende underholdning og fest.

På Allingåbro Motor Festival bliver der kørt drag racing af både lynhurtige motorcykler og biler på selve hovedgaden. Og lige ved siden af hovedgaden trækker monstertraktorer i tonstunge slæder i kampen om det danske mesterskab i tractor pulling.

Rundt om på festivalen bliver der kørt opvisning i moto cross, 4-hjulstrækkere pløjer sig gennem mudder og jordhuller, go-carts fræser afsted på asfaltbanen, og de skøre driftere kan tage dig med i en baghjulstrukket driftbil.

Andre steder på pladsen kan du beundre kromskinnende amerikaner- og custombiler og motorcykler. Trænger du til en pause i al motor-underholdningen er der masser af madboder, merchandice og musikals underholdning.

Det bliver ikke bedre og større end Allingåbro Motor Festival, så skynd dig at tilmelde dig inden 12.maj. Din billet koster kun 75 kr.

Program.pdf

Holdet er lukket for tilmelding

Lektioner

Dato / Tid / Sted Note
lørdag 21. maj 8:30 - 18:00 Allingåbro Motorfestival
lørdag 21. maj 8:30 - 18:00 Allingåbro Motorfestival