Skip to content

Coop Crew 9.kl.

Ungdomsskolen uddanner Købmænd

I samarbejde med Coop - i praksis med Fakta/Coop 365's butikker i Ikast og Brande - gennemføres dette kursus, som gør dig toptunet til et job som ansat i et supermarked.
Du får på kurset en gennemgang og træning af alle arbejdsfunktioner i et supermarked, ligefra kassen til vareopfyldning og trimning af butikken til grøntsagsafdelingen og rengøringsfunktionerne. 

Der er rigtig meget, man skal kunne for at være en værdifuld medarbejder i en butik, men her får du stille og roligt styr på alle områderne. 
Underviserne er butiksheferne fra de to Fakta'er i Ikast og Brande. 

Undervisningen foregår i skoletiden, så kurset sker i samarbejde med din skole. 

Lærer Igor Fildzanovic fra 10. klasseskolen er Ungdomsskolens lærer på holdet og Igor er med i Fakta hver gang og kører minibussen, så der er forbindelse fra Ikast til Brande.

Når kurset er færdigt, får du et bevis på det, du har lært. Med det bevis i hånden, har Coop garanteret at du altid mindst er sikret en jobsamtale, når de søger medarbejdere. Sidste år skaffede de to butikschefer faktisk job til samtlige kursusdeltagere, så de kunne starte på job og tjene løn straks efter kurset.

Målgruppe: 9. klasse. Hvis du går i 10. kl. og ikke er over 17 år, kan du også melde dig til og det samme gælder, hvis du går i 8. klasse og er 16 år.
Bemærk: Der er kun 8 pladser på kurset og de fordeles blandt dem, der har tilmeldt sig inden 5. februar. Hvis du ikke får en plads, er du til gengæld næsten sikker på en plads på det næste hold.

Program:Intro med forældre en aften ca. 1-2 timer

Coop Crew-forløbet afvikles på 6 onsdage og torsdage. 


Er du intereresseret i at vide mere, så snak med Igor 42807007. Igor er med hver gang. Han kører minibussen fra Ikast USK til Brande hver gang, der er undervisning, og han er jeres støtte gennem uddannelsen.

Udfyld alle felterne herunder