Focus på New York og Washington 2021

Information

Starter 21 September, 2020
Dag : Mandag
Undervisere: Henning Jørgensen
Telefon : 99604880
: Undervisningssted: Bording, Brande, Ejstrupholm, Engesvang, Ikast, Nørre snede
E-mail :

Tilmeld med UNI Login eller profil

Focus på New York og Washington med rejse i efterårsferien 2021:

Besøg i både New York og Washington – bl.a. med besøg i Det Hvide Hus.
Pris pr. deltager ca. 7.995 kr – og dertil kommer, at vi laver aktiviteter og tjener penge til yderligere busser, entreer, spiseoplevelser osv.

Der holdes et vigtigt forældremøde tirsdag d. 20. oktober.
Man skal IKKE betale ved tilmeldingen og tilmeldingen er IKKE bindende før forældremødet er afholdt 20. oktober. Hvis forældremødet beslutter at turen gennemføres, melder man sig til selve turen og betaler første rate på 2000 kr. straks efter mødet. Herefter er tilmeldingen naturligvis bindende.

New York-turen 2020 kan ikke gennemføres, men de fleste af eleverne fra det hold er klar til turen i 21, så vi er ret sikre på at turen i 21 bliver til noget – med mindre Coronaen stadig driller.

Det er en tur med store oplevelser og den er godt forberedt. Vi mødes hver mandag og lærer om amerikanske forhold. Alle på holdet bliver eksperter på en lille del af det, vi skal se, så vi kan skiftes til at være guider, når vi kommer frem. Se mere i folderen.

Du kan deltage på turen, hvis du går i 7. klasse nu, idet du så vil gå i 8. klasse når turen gennemføres i efterårsferien 2021.

Henning Jørgensen har gennemført talrige rejser med Ungdomsskoleelever de seenste 25 år, han er lærer men har også haft eget rejsebureau og er i det hele tage en turleder, som vi er meget trygge ved at sende afsted med unge midtjyder, der gerne vil opleve verden.